Sziasztok!

Boldogság mánia…

Igen, munka mániásból –boldogság mániás lettem!

Természetesen dolgozni továbbra is szeretek!

Végzettségemet tekintve közgazdászként éltem eddigi életemet, sokéves közigazgatásban eltöltött évekkel a hátam mögött. A racionális, logikus, analitikus gondolkodásért felelős bal agyféltekémet most kissé pihentetve, a jobb agyféltekémet fogom használni, mely a kreatívabb, képzelőerőt igénylő, holisztikus gondolkodásért felelős. A jobb agyféltekénkkel éljük át az érzelmeket, hallgatunk zenét, fogjuk fel az összefüggéseket, használjuk az intuícióinkat! Nem mellesleg a jobb agyféltekénkkel élünk a jelenben! És ez alapozza meg a jövőt! Természetesen a boldog jövőt!

Míg a bal agyféltekénkkel a múltra figyelünk…

Tehát a Boldogság Mánia egy jobb agyféltekés honlap!

Mindig is vonzott, és régóta vonz a spiritualitás, a holisztikus szemléletmód! Ez már születésemkor eldőlt, hiszen burokban születtem! Igen! Szerencsés vagyok, hiszen 80.000 születésből egy baba születik burokban! És akkor, annak idején, az az 1 én voltam! Vallom, hogy elválaszthatatlanul kapcsolódunk környezetünkhöz, a természethez! Segítségünkre lehet, ha megértjük, hogy a külső környezet milyen hatással van testünk belső környezetére! Belső energiánk, életerőnk, vagy a csí egy univerzális energia, amit megtanulhatunk kezelni, irányítani. Megtanulhatjuk, hogy mivel növelhetjük belső energiánkat, és mitől csökken le!

Mindig csodálkoztam reggel a munkába menet a buszon, hogy az emberek reggel már rosszkedvűek!

Egek! Így indítják a napjukat! Mi lesz később?

Mindenkinek vannak-nekem is – megoldandó feladatai, problémái az életben, akadályok, nehézségek, de mégis a feladatokhoz való hozzáállás az, ami segít, hogy megoldod és túljutsz rajta, vagy beszippant és lehúz a mélybe!

Minden ember arcára rá van írva, milyen az aktuális energia szintje éppen, hogyan gondolkodik, mit érez, milyen érzelmei vannak! Ezeket én látom, és érzem is. Érzem az emberek energiáit, hogy feldobottak-e, vagy éppen csak vonszolja magát, és lemerülőben vannak energia készletei! Magamon is tapasztalom, hogy energiaszintünk folyton változik, és hogy hogyan tudjuk befolyásolni, jó irányba terelni, növelni megfelelő életmóddal, gyakorlatokkal, étkezéssel, meditációval, jógával és még sokmindennel! Én ezt tudatosan alkalmazom is mindennapjaimban!

Igen, úgy döntöttem: Boldog leszek! Mert az egészséges! (Voltaire után szabadon)

Ezért pályát váltottam, otthagytam a mókuskereket!

Onnan tudom, hogy jól tettem, hogy megtaláltam a belső békémet! És ahogy ezt megtettem, pozitív, segítőkész, hasonló energiájú, gondolkodású emberkékkel találkoztam, akik segítenek nekem az utamon! Köszönöm nekik ezúton is!

El kezdtek csodák történni velem! Egészen egyszerű, hétköznapi dolgok, amiket elgondoltam, amire vágytam megjelent az életemben!

Ezt szeretném tovább adni tréningjeimmel-Online Boldogság Tréning-, a saját tapasztalataimat, hogy mások is átélhessék és megtanulhassák, megtapasztalhassák a csodákat, hogy ne fásuljanak bele egy adott helyzetbe, szituációba! Hogy legyetek bátrak és változtassatok! Éljetek! Legyetek boldogok!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Boldogság receptek

Töltsd le most ingyen az instant Boldogság Recepteket 10 pontban!

Bánat ért, szomorú vagy, valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezted?

Vagy csak azonnal jobb kedvre derülnél?

Töltsd le most!

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.

Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.

Ez is érdekelhet:

Horoszkóp hétvégére

Horoszkóp hétvégére

Horoszkóp hétvégére Jóslás online-t, mágiákat az oldal alján tudod megrendelni a szövegdobozt pontosan kitöltve! Kos 03.21 – 04.19. A félreértéseket tisztázni kell a munkahelyen. Induljatok tiszta lapokkal. A hétvégén lazíts, töltődj, élvezd még a nyarat! Vasárnap bízz magadban, minden jól alakul! Bika 04.20. – 05.20. A szomszédaid, ismerőseid irigyek rád. Ezért furcsa a viselkedésük veled […]

Szerelmi horoszkóp augusztus

Szerelmi horoszkóp augusztus

Szerelmi horoszkóp augusztus Kos 03.21 – 04.19. A párod most megbecsülést, tiszteletet, csodálatot vár el tőled. A kapcsolatért minden nap tenni kell! Most jó irányba haladnak a dolgok. Minden apróságra figyelni kell, minden fontos. A kapcsolatod fejlődik, harmonikus. Bika 04.20. – 05.20. Találkozol egy régi szerelmeddel. Viszont ez kissé felkavar. A jelenlegi kapcsolatodat át kell […]

Szerelmi kötés újhold után

Szerelmi kötés újhold után

Szerelmi kötés újhold után A szerelmi kötés több időpontban is elkezdhető! Az egyik leghatásosabb a szerelmi mágia végkimenetelét tekintve! Különösen,ha újholdkor, vagy az utána következő időszakban, a növő holdnál van elkezdve a szerelmi kötés, szerelmi mágia. A szerelmi kötés egy ősidők óta alkalmazott misztikus tevékenység! Mágiák, online jóslás megrendelése az oldal alján lehetséges! A szerelem, […]

error: A tartalom védett