A nevetés a legjobb gyógyszer!

Ha valaki nevet, akkor nagyon sok jó dolog történik vele.

Az izmok elernyednek, a légzés mélyül, s több oxigén jut a véráramba. Elfelejtődik a fájdalom és szomorúság, és megfelelő kilátásokat teremt az emberben.

A nevetés  felüdíti a testet, lelket!

Egy nevetéstől rázkódó embernek nehezen lehetnek negatív gondolatai.

Egy kórházba kényszerült gyermek esetében a bohóc látogatása kifejezetten orvosságnak számít!

Egy ilyen esemény hatása napokig is eltarthat.

A kórházakban levőknek, lábadozó betegeknek, időseknek, akik egyedül élnek, vagy idős otthonokban, akik magányosak, szintén gyógyír a nevetés! Ők a látogatókat mindig nagy örömmel üdvözlik! Különösen, akik a nevetés perceit hozzák nekik.

A nevetés felvillanyozza például egy idős magányos ember életét, erődítheti a kapcsolatodat azokkal, akik közel állnak hozzád.

A nevettetés díja nagyon magas! Ellenértékéül kapod a szeretetet, jókedvet, hálát azoktól akiket segítesz és szórakoztatsz!

Még több hasonló hasznos, gyakorlati tanácsokkal, praktikákkal tarkított tudást szerezhetsz meg itt, hogy rád találjon a boldogság, a csodák halmaza az életedben:

=> ONLINE BOLDOGSÁG TRÉNING!

Boldogság Mánia

Mosoly-boldogság-mosolygás-nevetéspozitív-beállítottság-szeretet-boldog-Boldogság-Mánia-www.boldogsagmania.hu

 

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Boldogság receptek

Töltsd le most ingyen az instant Boldogság Recepteket 10 pontban!

Bánat ért, szomorú vagy, valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezted?

Vagy csak azonnal jobb kedvre derülnél?

Töltsd le most!

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót.

Hozzájárulok, hogy hasznos tananyagokat, ajánlatokat küldjenek e-mail címemre.

Ez is érdekelhet:

Horoszkóp hétvégére

Horoszkóp hétvégére

Horoszkóp hétvégére Jóslás online-t, mágiákat az oldal alján tudod megrendelni a szövegdobozt pontosan kitöltve! Kos 03.21 – 04.19. A félreértéseket tisztázni kell a munkahelyen. Induljatok tiszta lapokkal. A hétvégén lazíts, töltődj, élvezd még a nyarat! Vasárnap bízz magadban, minden jól alakul! Bika 04.20. – 05.20. A szomszédaid, ismerőseid irigyek rád. Ezért furcsa a viselkedésük veled […]

Szerelmi horoszkóp augusztus

Szerelmi horoszkóp augusztus

Szerelmi horoszkóp augusztus Kos 03.21 – 04.19. A párod most megbecsülést, tiszteletet, csodálatot vár el tőled. A kapcsolatért minden nap tenni kell! Most jó irányba haladnak a dolgok. Minden apróságra figyelni kell, minden fontos. A kapcsolatod fejlődik, harmonikus. Bika 04.20. – 05.20. Találkozol egy régi szerelmeddel. Viszont ez kissé felkavar. A jelenlegi kapcsolatodat át kell […]

Szerelmi kötés újhold után

Szerelmi kötés újhold után

Szerelmi kötés újhold után A szerelmi kötés több időpontban is elkezdhető! Az egyik leghatásosabb a szerelmi mágia végkimenetelét tekintve! Különösen,ha újholdkor, vagy az utána következő időszakban, a növő holdnál van elkezdve a szerelmi kötés, szerelmi mágia. A szerelmi kötés egy ősidők óta alkalmazott misztikus tevékenység! Mágiák, online jóslás megrendelése az oldal alján lehetséges! A szerelem, […]

error: A tartalom védett